Träning
måndag 18 juli 2011 @ 21:43 | Vecka 4-10 hjärta

Hade tänkt försöka springa så länge som det är möjligt denna graviditet. Mitt mål är i alla fall september ut, då har jag gått 16 fulla veckor. Sen om jag får trappa ner på sträckan och takten är en annan femma.

I torsdags var jag ute och sprang och orkade knappt 1 km! Idag gjorde jag ett nytt försök och orkade faktiskt hela 3,8 km. Så det är helt enkelt bara att ta sig ut i spåret dom dagar jag har springdagar, och sen får kroppen bestämma från gång till gång hur mycket den pallar. 🙂

Vikten pendlar lite. Igår vägde jag 77,5 kg, och vägde därmed 1-1,5 kg mindre än då jag plussade. Så lite har jag inte vägt sen innan jag blev gravid med Saga (75 kg då). Idag låg vågen på 78,5 kg. Ska göra allt jag kan för att hålla vikten där i krokarna så länge som möjligt. När jag hade inskrivning med Saga (vecka 11+1) vägde ja 80,5 kg och hade därmed redan ökat 5,5 kg.  Det vore bra om jag väger max 80 kg när det är dags för inskrivning denna gången, då ligger jag åtminstone lika som då även om jag startade med 3-3,5 kg mer denna gången.

Skriv en kommentar